15 març 2021
15 març 2021

#ClickAlHorta és el concurs de fotografia de reportatges i imatges en Instagram de l’horta de València.

Consulta les bases i fes-te Clicker! El teu punt de vista i la teua creativitat et poden fer guanyar un premi de 1.000 € al millor reportatge, quatre premis per a instagramers de 500 € cadascun i el premi especial EMT!

Jo ja #SócClicker, i tu?

Del 10 de novembre al 21 de novembre de 2020

#VineiFesClick!

Què és #ClickAlHorta Reportatge?

Si eres fotoperiodista, documentalista o aficionat a la fotografia de reportatge i t’abellix documentar amb la teua càmera l’horta de València, participa en el concurs de fotografia #ClickAlHorta Reportatges!

Què es premia i quin és el premi?

L’objectiu del concurs és redescobrir en imatges l’horta valenciana. La seua riquesa en tots els sentits: alimentació, biodiversitat, sostenibilitat, riquesa patrimonial. Posar en valor el treball de l’agricultor/a.

El teu reportatge fotogràfic pot guanyar d’un premi de 1.000 €!

Com participar?

1.- Inscriu-te a partir del 10 d’octubre de 2020 en el formulari web que trobaràs més abaix. En eixe moment, t’acreditarem oficialment com #Clicker per a recórrer l’horta. En la inscripció podràs triar el #Clicker que millor et representa!

2.- Agafa la teua càmera i ix a l’horta de València. No oblides portar amb tu la teua acreditació sempre!

3.- Envia’ns fins al 12 de novembre 2020 el teu reportatge d’entre 10 i 15 fotos a través del formulari de participació que t’indicarem quan t’inscrigues en el concurs.

4.- El 16 de novembre, nostre #JuratClicker valorarà els vostres treballs i triarà a 10 finalistes que s’anunciaran en xarxes socials.

5.- El 21 de novembre de 2020 anunciarem qui és el guanyador/a del concurs en el lliurament de premis oficial!

Què és #ClickAlHorta Instagramer?

Si ets usuari d’Instagram, tens més de 18 anys i ganes de ser un dels 200 participants en les trobades instagramer de #ClickAlHorta per a conéixer l’horta de València, ara pots concursar amb les teues fotos!

Què es premia i quin és el premi?

L’objectiu del concurs és redescobrir en imatges l’horta valenciana. La seua riquesa en tots els sentits: alimentació, biodiversitat, sostenibilitat, riquesa patrimonial. Posar en valor el treball de l’agricultor/a.

Hi ha cinc premis!

Quatre premis millors sèries d’Instagram de 500 € i el Premi especial EMT amb un bo anual unipersonal per a viatjar amb EMT València.

Com participar?

1.- Seguix al nostre compte @Consellagrari, comprova que el teu compte estiga obert i inscriu-te en un dels huit #ClickerMeetings a partir del 10 d’octubre a través del formulari web que trobaràs més abaix. En eixe moment, t’acreditarem oficialment com #Clicker per a recórrer l’horta! Recorda que només hi ha 200 places, així que afanya’t a inscriure’t! En la inscripció podràs triar el #Clicker que millor et representa!

2.- Agafa la teua càmera o el teu mòbil, obri bé els ulls i vine’t amb nosaltres a recórrer l’horta de València en una de les nostres huit rutes per l’horta! Les rutes, amb un màxim de 25 participants cadascuna, tindran lloc els dies 16,17,23, 24,30, 31 d’octubre i 6, 7 de novembre. No oblides portar amb tu la teua acreditació sempre!

3.- Publica en el teu compte d’Instagram un màxim de 4 sèries fotogràfiques (4 imatges cadascuna) amb les etiquetes del concurs. Recorda que es valoraran les sèries i no imatges individuals.

4.- El 16 de novembre, el nostre #JuratClicker valorarà els vostres treballs i triarà a 10 finalistes premi Instagram Click a l’Horta i 5 finalistes premi especial EMT València que s’anunciaran en xarxes socials.

5.- El 21 de novembre anunciarem s qui són és els guanyadors i guanyadores del concurs en el lliurament de premis oficial!

El jurat estarà compost por:

Nerea Coll

“Fa 10 anys que em vaig descobrir amb la fotografia. Sempre em vaig dedicar a les arts i amb això vaig explorar la meua necessitat de comptar i compartir emocions, la fotografia és el meu llenguatge per a comunicar-me amb el món.”

Des de fa 7 anys el treball de Nerea Coll està centrat en els festivals d’arts, sobretot en els de música perquè realitza els reportatges oficials Sónar, FIB, BBK, Arenal Sound i Els Arts entre molts altres. També fotografia esdeveniments per a diferents marques, campanyes, reportatges de lifestyle i publicitaris on se centra en la pròpia experiència i retrata les sensacions que allí es viuen.

José Bravo

“Un dia vaig aprendre que allò al que li tenim por pot convertir-se en la nostra major passió. I que convertir la passió en la nostra professió, és qüestió d’exercici diari. I ací camine. Des de 2012 compagine el meu treball com a fotògraf i psicoterapeuta gestalt amb la docència a través de tallers i cursos, centrant la meua cerca en l’aposta per la fotografia com a eina expressiva i d’autoconeixement, i en el seu potencial per a una millor relació amb un mateix i amb el món que ens envolta”.

David1

David Segarra

És autor de nombrosos documentals i reportatges. Els seus últims treballs estan centrats en la lluita dels llauradors valencians: Per molt que bufe el vent, Renaixem i Savis de l’horta, que ha rebut nombrosos premis en festivals de cinema. En 2014 va publicar el llibre de fotografies i cròniques periodístiques Viure, morir i nàixer a Gaza.

I en 2011 va dirigir el llargmetratge Foc sobre el Mármara, la història de la Flotilla de la llibertat. Documental emés en televisions d’Amèrica Llatina, Turquia i Palestina. A Espanya es va projectar en quaranta ciutats durant el 15M. I ha sigut traduït a huit idiomes.