28 Mai 2019
28 Mai 2019

#ClickAlHorta és el concurs de fotografia de reportatges i imatges en Instagram de l’horta de València.

Consulta les bases i fes-te Clicker! El teu punt de vista i la teua creativitat et poden fer guanyar un premi de 1.000EUR al millor reportatge i quatre premis per a instagramers de 500EUR cada un! un premi especial Tribunal de les Aigües amb 500EUR i un Premi especial EMT València.

Jo ja #SócClicker, i tu?

Del 25 de febrer al 30 de març de 2019

#VineiFesClick!

Què és #ClickAlHorta Reportatge?

Si ets fotoperiodista, documentalista o aficionat a la fototografía de reportatge i t’abellix documentar amb la teua càmera l’horta de València, participa en el concurs de fotografia #ClickAlHorta Reportatges!

Què es premia i quin és el premi?

L’objectiu del concurs és redescobrir en imatges l’horta valenciana. La seua riquesa en tots els sentits: alimentació, biodiversitat, sostenibilitat, riquesa patrimonial. Posar en valor el treball de l’agricultor/a.

El teu reportatge fotogràfic pot guanyar d’un premi de 1.000EUR!

Com participar?

1.- Inscriu-te a partir del 25 de febrer de 2019 en el formulari web que trobaràs més avall. En eixe moment, t’acreditarem oficialment com #Clicker per a recórrer l’horta. En la inscripció podràs triar el #Clicker que millor et representa!
2.- Agafa la teua càmera i a passejar a l’horta de València. No oblides portar amb tu la teua acreditació sempre!

3.- Envia’ns fins al 22 de març el teu reportatge d’entre 10 i 15 fotos a través del formulari de participació que t’indicarem quan t’inscrigues en el concurs.

4.- El 25 de març, el nostre #JuratClicker valorarà els vostres treballs i triarà a 10 finalistes que s’anunciaran en xarxes socials.

5.- El 30 de març de 2019 anunciarem qui és el guanyador/a del concurs en l’entrega de premis oficial!

Què és #ClickAlHorta Instagramer?

Si eres usuari d’Instagram, tens més de 18 anys i ganes de ser un dels 150 participants en les trobades instagramer de #ClickAlHorta per a conéixer l’horta de València, ara pots concursar amb les teues fotos!

Què es premia i quin és el premi?

L’objectiu del concurs és redescobrir en imatges l’horta valenciana. La seua riquesa en tots els sentits: alimentació, biodiversitat, sostenibilitat, riquesa patrimonial. Posar en valor el treball de l’agricultor/a.

Hi ha sis premis!

Quatre premis millors sèries d’Instagram de 500EUR, premi especial Tribunal de les Aigües amb 500EUR i premi especial EMT València amb un bo anual unipersonal per a viatjar amb EMT València.

Com participar?

1.- Seguix al nostre compte @consellagrari, comprova que el teu compte estiga oberta i inscriu-te en un dels sis #ClickerMeetings a partir del 25 de febrer a través del formulari web que trobaràs més avall. En eixe moment, t’acreditarem oficialment com #Clicker per a recórrer l’horta! Recorda que només hi ha 150 places, així que dóna’t pressa a inscriure’t! En la inscripció podràs triar el #Clicker que millor et representa!

2.- Agafa la teua càmera o el teu mòbil, obri bé els ulls i vine amb nosaltres a recórrer l’horta de València en una de les nostres sis rutes! Les rutes, amb un màxim de 25 participants cada una, tindran lloc els dies 1,2,8,9,15 i 16 de març. No oblides portar amb tu la teua acreditació sempre!

3.- Publica en el teu compte d’Instagram un màxim de 4 sèries fotogràfiques (4 imatges cada una) amb els hashtags del concurs. Recorda que es valoraran les sèries i no imatges individuals.

4.- El 25 de març, el nostre #JuratClicker valorarà els vostres treballs i triarà a 10 finalistes premi Instagram, 5 finalistes premi especial Tribunal de les Aigües i 5 finalistes premi especial EMT València que s’anunciaran en xarxes socials.

5.- El 30 de març anunciarem els guanyador/res del concurs en l’entrega de premis oficial!

Un concurs de fotografia exigix un jurat d’alt nivell que comprenga i valore de manera multidisciplinària els reportatges i les sèries i en #ClickAlHorta tenim l’equip perfecte!

Eva Mañez

Fotoperiodista valenciana. Col·labora de manera diària a València Plaça i altres mitjans de comunicació (El Bot, El Temps , Guia Repsol) des de fa més de quinze anys. Té en el seu currículum nombroses exposicions individuals i col·lectives. Ha treballat en Palestina, Guinea, Haití, Jordània, Mèxic, Perú, etc . Ha col·laborat amb organitzacions de persones amb malaltia mental, amb gitanes, o amb dones en Mèxic impartint cursos de fotografia com a ferramenta d’autoconeixement. Forma part del projecte Meliana Bonlloc que des de fa dos anys visibiliza a eixa localitat en xarxes socials com a focus d’interés turístic. Actualment es troba immersa en un projecte audiovisual amb la Universitat Popular sobre la recuperació de la memòria a través de les fotos familiars en les pedanies de l´Horta Nord i en l’elaboració d’un llibre sobre els Poblats Maritims per a l’Ajuntament de València.

Julián Barón

Nascut en 1978 a Castelló, Julián es va formar en Enginyeria Industrial. Va deixar el seu treball per a formar part del col·lectiu Blank Paper de Madrid. De 2008 fins al 2015 va dirigir i va ser professor de fotografia Blank Paper Escola València, Castelló i Online. En la pluralitat dels seus projectes artístics i pedagògics, una voluntat permanent és plantejar perspectives capaces de contribuir a debilitar la rígida imaginació col·lectiva i a qüestionar els discursos oficials que construïxen la memòria, la història i la identitat per mitjà de la imatge. Actualment coordina el projecte imagenred.org de perfil pedagògic, col·laboratiu i transversal, impulsat per la Fundació Fotocolectania.

Andrés Carrión

Andrés Carrión

Mànager Iger València. Geògraf de formació i amant de la fotografia i la comunicació, va trobar en instagram el lloc perfecte per a combinar les seues tres passions. Igersvalencia és la comunitat que reunix els amants de la fotografia, les xarxes socials i de València en en un espai virtual com és instagram, tractant sempre de traslladar eixa afició al món offline a través d’instameets, concursos i col·laboracions de qualsevol tipus.